• JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator

Verkooptraining: succesvolle verkoopgesprekken voeren PDF Afdrukken E-mail
In de verkoopwereld kent het erepodium slechts één plek, er is geen ruimte voor een 2de of 3de plaats! Alleen de winnaar wordt beloont met een order. Het verschil tussen die eerste en tweede is vaak niet meer dan een fractie. Het is een kwestie van willen en kunnen winnen!

Wilt u de technieken leren om succesvolle verkoopgespreken te kunnen voeren? En wilt u getraind worden om de opgedane kennis en vaardigheden zo te perfectioneren dat u een winnaar (kunt) worden?  Trainsales.nu biedt een uniek trainingsprogramma. 

Image

Modulaire verkooptraining
De verkooptrainingen van Trainsales.nu zijn modulair opgebouwd. Hiermee is maatwerk met standaard mogelijk. Vragen stellen, overtuigen, presenteren, afsluiten, omgaan met weerstanden, onderhandelen,  klanttypologieën zijn enkele voorbeelden van componenten waarmee we de verkooptrainingen opbouwen. 

In-company
Vanaf 4 deelnemers kan het interessant zijn om een training in huis te organiseren. In-company trainingen starten bij voorkeur altijd met een sales scan. Hierbij worden de bottlenecks in kaart gebracht en kan een op maat gesneden verkooptraining plaatsvinden.
 
Open trainingen
Voor de open trainingen zijn de verschillende componenten tot basis trainingen samengevoegd. Dankzij kleine groepen van maximaal 8 deelnemers is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Daarbij leren de deelnemers, vaak uit andere branches, veel van elkaar!

Basis trainingen
Resultaat gericht verkopen (buitendienst)
Account management
Klantgericht verkopen
Leiding geven aan een commercieel team

Verdieping
Sales activiteiten management
Time management
Onderhandelen
Commerciele presentaties
Beurstraining

Moderne verkooptraining
De wereld om ons heen veranderd snel. Niet alleen de rol van de verkoper, maar ook de beschikbare middelen veranderen met de dag. Een hedendaagse verkooptraining mag daarbij niet achterblijven. Tijdens onze trainingen wordt ruimschoots aan besteed aan deze nieuwe ontwikkelingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de toepassing van Internet, CRM, mobiele telefoon en social networks zoals LinkedIn 

Resultaten scoren
Met training worden kennis en vaardigheden op het gewenste niveau gebracht. Maar ga je het vervolgens ook gewoon doen?  Een veel gehoorde klacht is dat trainingen onvoldoende concrete resultaten opleveren. Niet zo verwonderlijk! Er zijn immers vele (mentale) belemmeringen om nieuwe technieken (nog even) voor ons uit te schuiven. Het implementeren van het geleerde, het DOEN, is een randvoorwaarde voor een succesvol trainingtraject. En met name op dit gebied onderscheiden de Trainsales.nu trainingen zich. Een concept waarvan u de vruchten plukt!

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Laatst geupdate op ( dinsdag 08 september 2009 )
 

Wie is er online

Login Formulier


| Nog geen account? Maak er één aan!
|

Nieuws Flits

Agenda

Agenda is leeg
U bent hier  :Home